Ευκαρίες Καριέρας στο Τμήμα Επιχειρηματικής Υλοποίησης

Το Τμήμα Επιχειρηματικής Υλοποίησης υποστηρίζει την διοικητική λειτουργία της εταιρίας

Οι διοικητικές λειτουργίες που διαχειρίζεται το τμήμα Επιχειρηματικής Υλοποίησης χαρακτηρίζονται από εξαιρετική δομή. Για κάθε θέση και λειτουργία παρακολουθούμε ορισμένους στόχους και εκπαιδεύουμε τους εργαζόμενους μας στα πρότυπα και τις μεθοδολογίες που ακολουθούμε. Οι μεθοδολογίες αυτές είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2015.

Οι Εργαζόμενοι Entry Level είναι κατά κανόνα άνθρωποι με μικρή ή και καθόλου προϋπηρεσία που έχουν σημειώσει εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση και χαρακτηρίζονται από πραγματικό ενδιαφέρον για τον κλάδο και το προϊόν. Σε αυτή την βαθμίδα οι εργαζόμενοι προσφέρουν υποστήριξη σε όλες τις διοικητικές εργασίες της εταιρίας από την διαχείριση των προμηθειών μέχρι την εξυπηρέτηση πελατών και την γραμματειακή υποστήριξη.

Οι Eργαζόμενοι Specialist Level είναι κατά κανόνα συνεργάτες που έχουν σημειώσει εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο και διαθέτουν 2 εώς 4 έτη προϋπηρεσίας στην εταιρία. Οι Specialists διακρίνονται για την εξαιρετική ικανότητα τους σε μια ή περισσότερες λειτουργίες του τμήματος και έχουν λάβει εκτεταμένη εκπαίδευση στις λειτουργίες αυτές τόσο πάνω στη δουλειά όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

Τα Στελέχη του Τμήματος Υλοποίησης είναι εργαζόμενοι που έχουν πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και στην επίδοσή τους στην εταιρία και διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Τα στελέχη του τμήματος χαρακτηρίζονται από εκτεταμένη γνώση της βιομηχανίας και αναλαμβάνουν την διαχείριση μιας ή περισσοτέρων λειτουργιών του τμήματος.

Δείτε τις Ευκαιρίες Καριέρας

WorkSpoT Όλες οι θέσεις που προσφέρουμε στην Erissos Fish Farm διαφημίζονται στο WorkSpoT που είναι η online πλατφόρμα διαχείρισης καριέρας για εταιρίες του δικτύου Rassias Ventures. Οι εγγραφές στην υπηρεσία είναι δωρεάν και ανοικτές σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε τις θέσεις που είναι διαθέσιμες πατήστε στο logo της υπηρεσίας.