Ευκαρίες Καριέρας στο Τμήμα Παραγωγής

Το Τμήμα Παραγωγής είναι υπεύθυνο για την καλλιέργεια του ψαριού που διακρίνεται για τη ποιότητα και τη γεύση του


Το τμήμα παραγωγής είναι ο κινητήρας της εταιρίας μας. Η παραγωγή μας λειτουργεί με ιδιαίτερα επιστημονικό και εξαιρετικά δομημένο τρόπο ο οποίος έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005.

Οι εργάτες στην παραγωγή είναι ο κινητήρας που τροφοδοτεί την παραγωγική μας διαδικασία. Όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτή την κατηγορία συνεισφέρουν και εκπαιδεύονται σε όλα τα βήματα της διαδικασίας παραγωγής, από την αρχική τοποθέτηση του προϊόντος ως την αλίευση και τη συσκευασία του προϊόντος.

Οι δύτες είναι υπεύθυνοι για τις υποθαλάσσιες εγκαταστάσεις μας και φροντίζουν να αναπτύσσεται το προϊόν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Τα στελέχη στην παραγωγή είναι κατά κανόνα ιχθυολόγοι με πολυετή εμπειρία και επιβλέπουν κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής. Σε όλες τις βαθμίδες τα στελέχη, αναλαμβάνουν τη διαχείριση μίας ή και περισσότερων λειτουργιών της παραγωγής.

Δείτε τις Ευκαιρίες Καριέρας

WorkSpoT Όλες οι θέσεις που προσφέρουμε στην Erissos Fish Farm διαφημίζονται στο WorkSpoT που είναι η online πλατφόρμα διαχείρισης καριέρας για εταιρίες του δικτύου Rassias Ventures. Οι εγγραφές στην υπηρεσία είναι δωρεάν και ανοικτές σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε τις θέσεις που είναι διαθέσιμες πατήστε στο logo της υπηρεσίας.